Συγχαρητήρια πολιτικής ηγεσίας στον Ηλία Ηλιάδη

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2004 19:10
A- A A+

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δήλωσε ότι «η χρυσή νίκη του Ηλία Ηλιάδη http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/08/17/949352.htm είναι δικαίωση των κόπων του και επιβράβευση του μεγάλου ταλέντου του.

Στον Ολυμπιονίκη μας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου απέστειλε στον Ηλία Ηλιάδη συγχαρητήριο τηλεγράφημα, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει «η χώρα μας διαθέτει πολλούς νέους αθλητές οι οποίοι διαθέτουν τεράστιες ικανότητες και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας φέρουν πολλές ακόμη διακρίσεις».

Η πρόεδρος της Βουλής Αννα Μπενάκη - Ψαρούδα τονίζει στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά της «Θαυμάσαμε το πείσμα σας, την αγωνιστικότητά σας, τη δίψα σας για τη νίκη. Μας χαρίσατε, εκτός από το χρυσό μετάλλιο, την πεποίθηση ότι το ελληνικό τζούντο έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε: «Ολόκληρη η Ελλάδα πανηγυρίζει για το χρυσό μετάλλιο που της χάρισες. Η εντυπωσιακή νίκη σου σε ένα άθλημα όπως το τζούντο στο οποίο για πρώτη φορά διακρινόμαστε αποδεικνύει ότι με επιμονή, πείσμα και πολύ δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Oλοι οι Έλληνες σε ευχαριστούμε για τη χαρά και την υπερηφάνεια που μας πρόσφερες και σου ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή