Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι πρωτοπόρων στην Τρίπολη

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 09:30
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, που αίφνης απέκτησαν άλλη τροπή μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που διευκρίνισε ότι η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ έχει άμεση ισχύ και κατά συνέπεια ο «Δικέφαλος» βρέθηκε με μόλις ένα βαθμό.

Αυτό σημαίνει ότι η μακεδονική ομάδα οφείλει να κάνει... restart ξεκινώντας από σήμερα και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τον οποίο φιλοξενεί στην άδεια (επίσης λόγω τιμωρίας) Τούμπα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, εφόσον στόχος παραμένει η κατάληψη της δεύτερης θέσης και η πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Τζαβέλλας, Νάτχο, Λάζαρ και Σκόνδρας συμμετείχαν στη χθεσινή, τελευταία προπόνηση και υπολογίζονται από τον Γιώργο Γεωργιάδη, αντίθετα με τους τραυματίες Πέρεθ, Κατσουράνη, Μαντούρο, Χούσεν και τους τιμωρημένους Κίτσιου, Ινσαουράλδε. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν επίσης οι, Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Κάτσε, Σαββίδης, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Όσον αφορά στην ομάδα των δυτικών προαστίων ο Γιώργος Παράσχος πήρε στη Θεσσαλονίκη τον Νάστο και πριν την αναμέτρηση θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του, σε συνεργασία τεχνικού και ιατρικού επιτελείου για να αποφασιστεί αν θα δηλωθεί στη 18άδα. Στην αποστολή μετέχουν οι, Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Φάμπιο και Θεολόγου.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Τούμπας θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό, δηλαδή τους δύο πρωτοπόρους στην ειδική κατάταξη. Οι Αρκάδες είναι η μοναδική ομάδα που έχει σημειώσει νίκη μέχρι τώρα, καθώς έμειναν όρθιοι στην Τούμπα και λύγισαν τον Ατρόμητο, ενώ οι «πράσινοι» μετρούν δύο ισοπαλίες.

Ο Στάικος Βεργέτης έχει τις επιστροφές των Γκόιαν και Σέτι αλλά δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Εντό, Κάφα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι, Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο, Χουάνμα.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην αρκαδική πρωτεύουσα με 20 ποδοσφαιριστές, τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Μαρινάκη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Σίλντεφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Λαγό, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Μπέργκ, Πέτριτς, Δώνη και Ντίνα.

Το πρόγραμμα:

18:15  ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Novasports 2)
20:30  Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (Novasports 1)

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

  • 1. Παναθηναϊκός       4
  • 2. Αστέρας Τρίπολης 4
  • 3. Ατρόμητος              3
  • 4. ΠΑΟΚ                    1

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις