ΝΒΑ: Ξεκίνημα με break και στους ημιτελικούς

Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 10:32
UPD:10:43
USA Today Sports/Mark D. Smith

Στην Οκλαχόμα, ο Κρις Πολ εκτέλεσε τη Θάντερ καθώς με 8/9 τρίποντα και συνολικά 32 πόντους οδήγησε τους Κλίπερς στο 1-0. Η ομάδα του Λος Άντζελες νίκησε 122-105 και πήρε το πλεονέκτημα της έδρας.

A- A A+

Τα φετινά πλέι οφ στο αμερικανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ έχουν χαρακτηριστεί ως τα πλέον αμφίρροπα και συναρπαστικότερα όχι μόνο των τελευταίων ετών αλλά ενδεχομένως της ιστορίας κι αυτό επιβεβαιώνεται σχεδόν διαρκώς.

Στην Οκλαχόμα, ο Κρις Πολ εκτέλεσε τη Θάντερ καθώς με 8/9 τρίποντα και συνολικά 32 πόντους οδήγησε τους Κλίπερς στο 1-0. Η ομάδα του Λος Άντζελες νίκησε 122-105 και πήρε το πλεονέκτημα της έδρας, την ώρα που οι γηπεδούχοι «προδόθηκαν» από τον Κέβιν Ντουράντ και είχαν μόνο τον Ράσελ Γουέστμπρουκ (29 πόντοι) να προσπαθεί. 

Κάτι ανάλογο έγινε στην Ιντιανάπολις, όπου ύστερα από δυνατό παιχνίδι η Ουάσιγκτον επικράτησε των Πέισερς με 102-96 και «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας των γηπεδούχων. Ο Μπράντλεϊ Μπιλ πήρε «φωτιά» στο τέταρτο δωδεκάλεπτο σκοράροντας τότε τους 14 από τους συνολικά 25 πόντους του.

Να σημειωθεί ότι οι εντυπωσιακοί φέτος Ουίζαρντς αγνοούσαν τη νίκη στην έδρα της Ιντιάνα για περισσότερο από μια επταετία, καθώς η τελευταία φορά που το είχε πετύχει ήταν στις 18 Απριλίου του 2007.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις