Έτοιμα τα «στρατηγεία» των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 18:38
UPD:18:44
A- A A+

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ξεκίνησε και τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων για τον δήμο της Αθήνας κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους στην πρωτεύουσα.

Σε κεντρικά σημεία όπως Σύνταγμα Προπύλαια, Μοναστηράκι, τεχνικά συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου αυτή την εβδομάδα τα «στρατηγεία» των υποψηφίων να είναι έτοιμα.

Πάνω στην πλατεία Συντάγματος με αμείωτους ρυθμούς ετοιμάζεται το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δικαίωμα στη Πόλη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καμίνη.

Σε μικρή απόσταση στην Κολοκοτρώνη και Καρύτση, έχει ανοίξει ήδη το εκλογικό κέντρο του Άρη Σπηλιωτόπουλου και του συνδυασμού του «Αθήνα Μπορείς».

Στα Προπύλαια ετοιμάζεται το στρατηγείο της «Ανοιχτής Πόλης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Στην πλατεία Μοναστηρακίου έτοιμο είναι το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη με τον συνδυασμό «Αθήνα πόλη της ζωής μας».

Την πλατεία Αγίας Ειρήνης επέλεξε ο συνδυασμός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» και ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Κωνσταντίνου.

Εντός της εβδομάδας, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση των ψηφοφόρων, θα στηθούν τα εκλογικά κέντρα και των υπολοίπων υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας: Βασίλη Καπερνάρου με τον συνδυασμό «Αθήνα, το σπίτι μας», Νίκου Σοφιανού με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας», Νίκου Αβραμίδη με τον συνδυασμό «Παναθηναϊκό Κίνημα», Ιωάννας Κοντούλη με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για μια Νέα και Οικολογική Αθήνα», Σταύρου Βιδάλη με τον συνδυασμό «Δυνάμεις της κοινωνίας», Ηλία Κασιδιάρη με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», Ιωάννη Σακκά με τον συνδυασμό «Ακομμάτιστοι Αθηναίοι Πολίτες», Μάριου Στρόφαλη με τον συνδυασμό «Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα».

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή