H ατζέντα της Τρίτης

Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 09:55
UPD:09:55
A- A A+

10.00 Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης θα συμμετάσχει στις εργασίες της 2ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η οποία θα διεξαχθεί στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

10:00 Δήλωση του Φώτη Κουβέλη για την πολιτική διακήρυξη της ΔΗΜΑΡ και τις θέσεις του κόμματος για την Ευρώπη, που θα δοθούν στη δημοσιότητα.

12.00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων της «Ανοιχτής Πόλης» Γαβριήλ Σακελλαρίδη, την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Αττικής με τη «Δύναμη Ζωής» Ερμίνα Κυπριανίδου και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στην ΕΥΑΘ Γιώργο Αρχοντόπουλο θα περιοδεύσουν στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι.

12:30 Συγκέντρωση κατά της διαθεσιμότητας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τη συμμετοχή σχολικών φυλάκων, εκπαιδευτικών κ.ά.

15.30 Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

16.15 Ο υπουργός Ανάπτυξης συναντάται με τον υπουργό Επενδύσεων του Σουδάν Dr. Mustafa Osman Ismail.

20.00 Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης θα εκπροσωπήσει πρωθυπουργό στην εκδήλωση του Σ.Ε.Π.Ε. με θέμα: «Ανάδειξη των ψηφιακών δυνατοτήτων για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης στον τομέα της πληροφορικής». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή