Στις 4 Νοεμβρίου το επόμενο Call of Duty

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 12:58
UPD:12:59
callofduty.com
A- A A+

Με σειρά διαρροών, η Activision, γνωστοποίησε ότι ο επόμενος τίτλος στο franchise Call of Duty θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου και θα ονομάζεται Advanced Warfare.

Το Advanced Warfare, που θα χρησιμοποιεί νέα μηχανή γραφικών, θα είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς Call of Duty που θα αναπτυχθεί από την Sledgehammer Games και θα είναι διαθέσιμος για τις κονσόλες νέας γενιάς PS4 και Xbox One, καθώς και για τις πλατφόρμες Xbox 360, PS3 και PC.

Σύμφωνα με το trailer που διέρρευσε στο Διαδίκτυο, πρωταγωνιστικό ρόλο στο Advanced Warfare θα έχει η ψηφιακή έκδοση του ηθοποιού Kevin Spacey, ο οποίος μιμούμενος τον χαρακτήρα του Frank Underwood, που υποδύεται στην τηλεοπτική σειρά House of Cards, τονίζει τη ματαιότητα της αμερικανικής προσπάθειας να διαδώσει τη δημοκρατία σε χώρες χωρίς την ανάλογη κουλτούρα.

Το σενάριο του Call of Duty: Advanced Warfare προβλέπει ένα γεγονός αντίστοιχο της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά σε παγκόσμια κλίμακα, περί το έτος 2054. Τον ρόλο του «κακού» θα έχει η τρομοκρατική οργάνωση KVA, ενώ πρωταγωνιστικός χαρακτήρας θα είναι ο Mitchell, πρώην πεζοναύτης και γιος του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Atlas Jonathan Irons, δηλαδή του Kevin Spacey.

Για την εκτέλεση των αποστολών του ο Mitchell, άρα και ο χρήστης, θα έχει στη διάθεσή του ένα προηγμένο οπλοστάσιο που θα περιλαμβάνει μέχρι και εξωσκελετούς, πληθώρα από gadgets και φουτουριστικά οχήματα που όμως έχουν τη βάση τους σε πραγματικά τεθωρακισμένα οχήματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή