Νέα διανομή τροφίμων από τους παραγωγούς λαϊκών αγορών

Συλλαλητήριο το απόγευμα στη βουλή
Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 06:52
UPD:10:08
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο από προηγούμενη διανομή τροφίμων.

A- A A+

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στη Λαϊκή Αγορά του Γέρακα, στην οδό Μιαούλη, καθώς στις 9:00 θα ξεκινήσει η διανομή προϊόντων των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών.

Οι δωρεάν διανομές προϊόντων θα συνεχιστούν μέχρι τις Ευρωεκλογές, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείο Ανάπτυξης που αφορά τον κλάδο τους.

Σήμερα, στις 18:00 διοργανώνουν απεργιακό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή ενώ τα κατά τόπους σωματεία όλης της χώρας θα διοργανώσουν πολύμορφες κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη.

«Έστω και την ύστατη στιγμή πριν την ψήφιση του Νόμου,ζητάμε από τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟ. κ. Βενιζέλο, να παρέμβουν στον Υπουργό Ανάπτυξης ή να ορίσουν κοινό εκπρόσωπο, ώστε να ανοίξει ο διάλογος» τονίζει η Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών.

O πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Βασίλης Μακρίδης δήλωσε σήμερα στο ΑΜΠΕ πως είναι αποφασισμένοι να φθάσουν μέχρι και στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε περίπτωση που ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή