Β΄ Εθνική: «Έπιασε» κορυφή η Κέρκυρα

Κυριακή, 04 Μαΐου 2014 20:07
UPD:20:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

Με πρωταγωνιστή το Μπαλντοβαλίεφ, που πέτυχε και τα 2 γκολ (28`, 30`), η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη γκέλα της Νίκης Βόλου στο Καυτανζόγλειο, όπου ο Ηρακλής επιβλήθηκε με 1-0 και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η Κέρκυρα ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 7ης αγωνιστικής («αυλαία» του πρώτου γύρου) των πλέι οφ ανόδου της Β΄ Εθνικής. Οι «Φαίακες» νίκησαν 2-0 στην έδρα τους τον Αιγινιακό και σε συνδυασμό με την 'ήττα της Νίκης Βόλου από τον Ηρακλή, ανέβηκαν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Με πρωταγωνιστή το Μπαλντοβαλίεφ, που πέτυχε και τα 2 γκολ (28`, 30`), η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη γκέλα της Νίκης Βόλου στο Καυτανζόγλειο, όπου ο Ηρακλής επιβλήθηκε με 1-0 και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Φωστήρας κατάφερε να πάρει άλλο ένα βαθμό, αυτή την φορά στα Ψαχνά από τον Ηρακλή (1-1), αποτέλεσμα που στέρησε από το συγκρότημα της Εύβοιας τη δυνατότητα να ανέβει στο ρετιρέ του πίνακα.

Για 5ο διαδοχικό ματς έμεινε χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου. Αυτή την φορά δεν κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του των Χανίων (0-0), αποτέλεσμα που έριξε τους «ερυθρόλευκους» κάτω από την προνομιούχο πρώτη τριάδα (οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν απευθείας στη Σούπερ Λίγκα και ο τρίτος θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη Ξάνθη).

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Ηρακλής Ψαχνών-Φωστήρας      1-1
Κέρκυρα-Αιγινιακός                      2-0
Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά            0-0
Ηρακλής-Νίκη Βόλου                   1-0

Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

Κέρκυρα                   15
Νίκη Βόλου              13
Ηρακλής Ψαχνών     13
Ολυμπιακός Βόλου 12
Αιγινιακός                    9
Φωστήρας                   9
Ηρακλής                      9
Χανιά                            8

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις