Ελάφρυνση ποινής για πώληση χωρίς άδεια σε λαϊκές

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 12:56
UPD:16:40
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Μειώνεται η ποινή για πώληση σε υπαίθρια αγορά χωρίς άδεια στους 6 μήνες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο σχετικά με τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο. Αρχικά το νομοσχέδιο προέβλεπε ποινή ενός έτους.

ΒΟΥΛΗ

Ο υπουργός κατέθεσε ακόμη νομοτεχνικές βελτιώσεις με τις ρυθμίσεις που είχε ανακοινώσει από την Τρίτη ότι θα κάνει δεκτές (εφάπαξ κλήρωση, κυκλική μετακίνηση των πάγκων κ.α.).

Εν τω μεταξύ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς κατήγγειλε πως βουλευτές από όλα τα κόμματα έχουν πάρει τηλέφωνο στο υπουργείο για βελτίωση θέσης σε λαϊκές αγορές..

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Δημήτρης Αναγνωστάκης διαμαρτυρήθηκε, ζητώντας από τον υφυπουργό ή να ανασκευάσει ή να πει ποιοι βουλευτές και από ποια κόμματα προέβησαν σε αυτή την ενέργεια.

Ο Θ. Σκορδάς επέμεινε στην διατύπωση που είχε κάνει, μιλώντας για όλα τα κόμματα. «Μην προσπαθείτε με εντυπώσεις να δικαιολογήσετε την αλλαγή στάσης που έχει κάνει από χθες το κόμμα σας», είπε ο υφυπουργός στον Δ. Αναγνωστάκη και πρόσθεσε: «να έχουμε θάρρος, Αυτά που λέμε ιδιωτικώς να τα λέμε και δημοσίως».

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή