Πινγκ Πονγκ: Ένατη η εθνική ανδρών στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 11:54
UPD:11:58
REUTERS/YUYA SHINO
A- A A+

Το εμπόδιο της Αυστρίας αποδείχθηκε αξεπέραστο για την εθνική ομάδα του πινγκ πονγκ, που μετά την ήττα της με 3-1 στην 12άδα περιορίστηκε στην 9η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ιαπωνίας.

Η απουσία του τραυματία Παναγιώτη Γκιώνη ήταν καθοριστική και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 
«Από την κούραση και από τις ενοχλήσεις στον ώμο δεν μπορούσα να δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου. Δεν είχα δυνάμεις και το χέρι μου ήταν αργό, ταλαιπωρημένο. Με βάση αυτό ήταν καλύτερο για μένα που έπαιξα στη θέση 2. Μπήκα δυνατά, πήρα με διαφορά το 1ο σετ από τον Γκάρντος, όμως μετά ανέβηκε πολύ εκείνος και δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω», τόνισε μετά τον αγώνα ο Καλλίνικος Κρεάνγκα.

Η εθνική ομάδα των γυναικών, θα τεθεί αντιμέτωπη με το Ισραήλ για τις θέσεις 37-44 της διοργάνωσης. Παίζει αύριο στις 10.00 (04.00 Ελλάδας) κι αν νικήσει θα εξασφαλίσει την παραμονή στη Second Division του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις