Φ. Κουβέλης: Να αποσυρθεί το ν/σ για τις λαϊκές αγορές

Πέμπτη, 01 Μαΐου 2014 15:43
UPD:15:47
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

A- A A+

Την απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά στη λειτουργία των λαϊκών αγορών ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κατά τη συνάντηση που είχε με τους προέδρους των Ομοσπονδιών Παραγωγών και Πωλητών λαϊκών αγορών.

Ειδικότερα ο κ. Κουβέλης είχε συνάντηση στα γραφεία του κόμματός του  με τον  πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π. Μόσχο και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών Κ. Κακαράτζα.

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, δήλωσε ότι απαιτείται να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τον κλάδο και να ξεκινήσει ένας ειλικρινής διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Τα διοικητικά συμβούλια των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών και Παραγωγών πωλητών των Λαϊκών Αγορών συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στο νέο σχέδιο νόμου για τις Λαϊκές Αγορές και το Υπαίθριο Εμπόριο, του οποίου οι διατάξεις και άρθρα εκτιμούν ότι εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα.

Σημειώνεται ότι οι παραγωγοί ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο Ευ. Βενιζέλο, ενώ όπως ενημερώνουν βρίσκονται σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ έχουν κλείσει, όπως αναφέρουν και ραντεβού με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών.

Το Σάββατο, οι παραγωγοί διοργανώνουν  διανομή τροφίμων στις 10:30π.μ. στην οδό Σαλαμίνος, στον Περισσό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή