Χώρισαν πρίγκιπας Χάρι – Κρεσίντα Μπόνας

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 14:32
UPD:14:37
EPA/GERRY PENNY

Παρά τις πρόσφατες κοινές τους εμφανίσεις, οι οποίες είχαν φουντώσει τις φήμες ότι το ζευγάρι αναμένεται σύντομα να επισημοποιήσει τη σχέση του, ο 30χρονος πρίγκιπας και η 25χρονη πάμπλουτη κληρονόμος θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

A- A A+

Ελεύθερος είναι και πάλι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του πλανήτη, ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς χώρισε με την πρώην, πλέον, αγαπημένη του Κρεσίντα Μπονάς, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Παρά τις πρόσφατες κοινές τους εμφανίσεις, οι οποίες είχαν φουντώσει τις φήμες ότι το ζευγάρι αναμένεται σύντομα να επισημοποιήσει τη σχέση του, ο 30χρονος πρίγκιπας και η 25χρονη πάμπλουτη κληρονόμος θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από «κοινή απόφαση», καθώς η Κρεσίντα ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Ωστόσο, δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, τα οποία επικαλούνται το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, αναφέρουν ότι η Κρεσίντα αισθανόταν άβολα με την προβολή της σχέσης τους στα μέσα, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι την έβρισκε πολύ πιεστική, καθώς ζητούσε συνεχώς την προσοχή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή