Σούπερ Λίγκα: Ξεκινούν τα πλέι οφ

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 12:33
UPD:12:35
ICON PRESS/ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ξεκούραστος, αλλά οι φιλοξενούμενοι έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα και ανάλογη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Εκκίνηση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας σήμερα με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, που φέρουν τον Ατρόμητο να υποδέχεται στο Περιστέρι τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για την έβδομη χρονιά, από συστάσεως της διαδικασίας, που οι τέσσερις ομάδες οι οποίες τερμάτισαν πίσω από τον πρωταθλητή θα διεκδικήσουν έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ουσιαστικά αυτό είναι το μεγάλο έπαθλο, αλλά φέτος αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς Ατρόμητος, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, εκκινούν από την ίδια αφετηρία (2 βαθμοί) στην ειδική βαθμολογία και μόνο ο Αστέρας Τρίπολης αρχίζει την προσπάθεια από το μηδέν. 

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ξεκούραστος, αλλά οι φιλοξενούμενοι έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα και ανάλογη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με το ευρύ 4-1 επί του ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί επίσης ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων, που βασίζεται πολύ στην έδρα της, κράτησε τους «πράσινους» στο «μηδέν» στις δύο αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου, επικρατώντας μάλιστα στη Λεωφόρο 1-0 και παραχωρώντας ισοπαλία στο Περιστέρι.

Ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί το αουτσάιντερ αλλά όποιος κάνει το λάθος να υποτιμήσει την αρκαδική ομάδα θα το πληρώσει, καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ επικίνδυνη επίθεση.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κακή κατάσταση μετά την αποτυχία να κατακτήσει το Κύπελλο, τη βαριά ήττα στον τελικό (1-4) και όσα ακολούθησαν, οπότε όλα είναι ανοιχτά στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. 

Το πρόγραμμα

17:00 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός NOVASPORTS 2
19:15 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης NOVASPORTS 1

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις