Βενιζέλος: Tεράστιο λάθος oι χειρισμοί της κυβέρνησης στην υπόθεση του ντόπινγκ

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2004 21:14
A- A A+

Επίθεση κατά της κυβέρνησης, στην οποία καταλόγισε «ανανδρία» και «θρασυδειλία», εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τη στάση που τηρεί η κυβέρνηση στην υπόθεση του ντόπινγκ, χαρακτηρίζοντας «τεράστιο πολιτικό λάθος» τους χειρισμούς της.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η κυβέρνηση δημιουργεί κλίμα ότι τα μετάλλια της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και τα σημερινά, είναι ύποπτα. Υποστήριξε επίσης ότι όλοι οι Έλληνες αθλητές θα έπρεπε να είχαν περάσει από αντι-ντόπινγκ έλεγχο κατά την είσοδό τους στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σχετικά με την υπόθεση «Κόροιβος», την οποία αποκάλυψε στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» http://tovima.dolnet.gr/demo/owa/tobhma.print_unique?e=B&f=14244&m=A01&aa=2&cookie= , ο κ. Βενιζέλος, ανέφερε πως ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Λιάνης είχε απορρίψει κάθε τέτοια ιδέα, καθώς και ότι ο κ. Λιάνης θα ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια τη Βουλή.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο κ. Λιάνης είχε στείλει από τον Φεβρουάριο ολόκληρο φάκελο στην Εισαγγελία και αναρωτήθηκε τι έκανε από τότε η κυβέρνηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή