Αβεβαιότητα για το μελλοντικό ρόλο του Χρήστου Ιακώβου στην Αρση Βαρών

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2004 10:21
UPD:10:32
A- A A+

Αβεβαιότητα για το μελλοντικό ρόλο του Χρήστου Ιακώβου στην Αρση Βαρών προκάλεσαν δηλώσεις του ιδίου μετά την αποτυχημένη χθεσινοβραδυνή εμφάνιση του Κάχι Καχιασβίλι και την αφαίρεση του χάλκινου μεταλλίου από τον Λεωνίδα Σαμπάνη.

«Η Dream Team τελείωσε, εγώ φεύγω. Αυτό που μου μένει να κάνω από δω και πέρα είναι να βοηθήσω στο γιο μου στον αθλητισμό…» δήλωσε ο δημιουργός της αξεπέραστης Εθνικής Ομάδας Αρσης Βαρών.

«Θα θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της ομοσπονδίας, όμως θα είμαι πάντα κοντά και θα δώσω όποια βοήθεια μου ζητηθεί», είπε ο κ. Ιακώβου, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της κατηγορίας των 94 κιλών.

Η δήλωση αυτή έπεσε σαν βόμβα, ωστόσο ο ίδιος ο Χρήστος Ιακώβου μετριάζοντας τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τις δηλώσεις του, διευκρίνισε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών της Ομάδας από τη θέση του τεχνικού συμβούλου.

Ανάλογη ήταν και η δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, Γιάννη Σγουρού, ο οποίος τόνισε πως «ο Χρήστος Ιακώβου δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Αρση Βαρών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις