Πινγκ Πονγκ: Πρεμιέρα με το... δεξί η Eθνική στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 18:26
UPD:18:31
EUROKINISSI/ACTION IMAGES

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στο "Yoyogi Gymnasium" του Τόκιο μπροστά σε 3.000 φιλάθλους κι από το ξεκίνημα των αναμετρήσεων έδειξε τις διαθέσεις της (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί κανείς για την εθνική ομάδα πινγκ πονγκ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, μετά το νικηφόρο 3-2 επί της διοργανώτριας χώρας!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απόλυτα δικαιολογημένα έβαλε με το...καλημέρα ψηλά τον πήχυ και παράλληλα τις βάσεις για την πρόκριση στην πρώτη 12άδα. Επίσης με τη μεγάλη νίκη επί των Ασιατών, ομάδας με μεγάλες διακρίσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις που συμμετέχει, απέδειξε ότι δεν ήταν διόλου τυχαία η 2η θέση που πήρε στο πρωτάθλημα Ευρώπης του περασμένου Οκτωβρίου.

Με το ίδιο σχήμα η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στο "Yoyogi Gymnasium" του Τόκιο μπροστά σε 3.000 φιλάθλους κι από το ξεκίνημα των αναμετρήσεων έδειξε τις διαθέσεις της. Πλέον, τα όνειρα για πρόκριση στα προημιτελικά δεν είναι καθόλου...απαγορευμένα, αρκεί  η παρέα των Γκιώνη, Κρεάνγκα και Παπαγεωργίου (που σημείωσαν από μία νίκη) να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Βατσακλής, στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα επισήμανε μεταξύ άλλων: «Θέλαμε μία νίκη έστω σ' ένα από τα δύο πρώτα ματς για να τους πιέσουμε κι άλλο ψυχολογικά. Δεν ήρθε με τον Κρεάνγκα, ήρθε με τον Γκιώνη και μετά ο Παπαγεωργίου έφερε ένα ακόμα τεράστιο αποτέλεσμα μετά από εκείνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όσο εμείς ανεβαίναμε ψυχολογικά, τόσο έπεφταν οι αντίπαλοι κι αυτό φάνηκε και στο καθοριστικό πέμπτο ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι και συνεχίζουμε προσγειωμένοι για το καλύτερο».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις