Στον εισαγγελέα οι τρεις υπάλληλοι του λουνα παρκ

Εκτός κινδύνου το εννιάχρονο κορίτσι
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 10:35
UPD:10:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ
A- A A+

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι τρεις υπάλληλοι του λούνα παρκ στο Ελληνικό, όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα με έναν 13χρονο νεκρό και την 9χρονη αδελφούλα του σοβαρά τραυματισμένη.

Πρόκειται για έναν Ιταλό, που φέρεται ως υπεύθυνος του λούνα παρκ και δύο ακόμα υπαλλήλους, υπηκόους Μπαγκλαντές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Ελληνικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια και βαριές σωματικές βλάβες.

Από την αστυνομία, συνεχίζεται η έρευνα για να ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του λούνα παρκ, γι’ αυτό ζητήθηκαν στοιχεία από τον δήμο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπάρξει επικοινωνία με τον φερόμενο ως διαχειριστή της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τον χώρο, προκειμένου να παρουσιαστεί και να καταθέσει.

Εκτός κινδύνου η εννιάχρονη

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το εννιάχρονο κορίτσι, με θλάση στον πνεύμονα. Επικοινωνεί με το περιβάλλον και η υγεία της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, είπε πως «η μικρούλα είναι καλά» και η κατάστασή της «ελεγχόμενη».

Σε ότι αφορά το 13χρονο αδερφό της μικρής, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά το τραγικό ατύχημα, ο κ. Ευσταθίου, δήλωσε πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Το ιστορικό του τραγικού ατυχήματος

Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή στις 16:00 και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα δύο αδέλφια έπαιζαν, μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα με ήλιο, σε πισίνα του παιδικού πάρκου όταν ξαφνικά σηκώθηκε ισχυρός άνεμος και σήκωσε την μπάλα μεταφέροντας της τουλάχιστον 30 μέτρα μακριά μαζί με τα παιδιά τα οποία χτύπησαν σε άλλα αντικείμενα περιβάλλοντα χώρου.

Οι γονείς τους και οι άλλοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τα συνεφέρουν ενώ τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Όπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, το 13χρονο αγόρι όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν αναίσθητο σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν επί 40 λεπτά να του κάνουν ανάνηψη χωρίς επιτυχία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή