Στο κυνήγι της Ευρώπης Λάτσιο και Τορίνο

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 18:45
UPD:28/04/2014 00:39
EPA/DERRICO
A- A A+

Η Λάτσιο πέρασε νικηφόρα από το Λιβόρνο επικρατώντας 2-0 της ομώνυμης ομάδας για την 35η αγωνιστική του καμπιονάτο, αποτέλεσμα που τη φέρνει ισόβαθμη στην έκτη θέση με τη Βερόνα αλλά και την Τορίνο (έχουν από 52 βαθμούς), που επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Ουντινέζε.

Το σκορ για τους «λατσιάλι» άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Μάουρι και έκλεισε με πέναλτι ο Καντρέβα στο 51΄, ενώ για την «γκρανάτα» σκόραραν οι Καντουρί (15΄) και Ιμόμπιλε (57΄).

Αντίθετα, η Πάρμα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κάλιαρι όπου ηττήθηκε 1-0, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιζαν για να διασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία και τα κατάφεραν χάρις στο πέναλτι του Πινίγια, στο 35ο λεπτό, αφήνοντας τους «παρμέντσι» (μαζί με τη Μίλαν) ένα βαθμό πίσω από τις προαναφερόμενες ομάδες.

Η Σαμπντόρια, από την πλευρά της, άφησε στην ανασφάλεια των τελευταίων θέσεων την Κιέβο, της οποίας επικράτησε με 2-1 (81΄ Έντερ, 90΄ Σοριάνο - 66΄ Τερό) στο τέλος της αναμέτρησης, στο «Μαράσι».

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, Αταλάντα και Τζένοα έμειναν στο 1-1 στο Μπέργκαμο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται (27΄ Ντε Τσέλιε) και τον Ντε Λούκα να «σώζει» το βαθμό στο 82΄ για τους «μπεργκαμάσκι».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα της Τζένοα αλλά η αποβολή του Πορτανόβα στο 51΄ ανάγκασε τον προπονητή του, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, να τον αντικαστήσει στο 53΄ με τον Μπουρντίσο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις