Η Σάντερλαντ ανατρέπει κάθε προγνωστικό

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 16:04
UPD:16:06
REUTERS/NIGEL RODDIS
A- A A+

Για το... όγδοο θαύμα πηγαίνει αίφνης η Σάντερλαντ στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς μετά τη σημερινή νίκη επί της Κάρντιφ με 4-0 βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ πήρε τρίποντο παραμονής σττο «Στάδιο του Φωτός» και έφτασε τους επτά βαθμούς στους τρεις τελευταίους αγώνες του, έχοντας συλλέξει τους τέσσερις εξ αυτών στις έδρες των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι!

Όλα αυτά τα απίστευτα από τις «μαύρες γάτες», που πριν από δύο εβδομάδες βρίσκονταν στην τελευταία θέση, επτά πόντους μακριά από την παραμονή και με πρόγραμμα... βουνό.

Η πίστη και το μαχητικό πνεύμα τους ανταμείφθηκαν όμως, ενώ όσον αφορά στη σημερινή αναμέτρηση με τους Ουαλούς αυτή ουσιαστικά κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα από το πέναλτι-αποβολή του Κάλα στο 45΄, που αξιοποίησε ο Μπορίνι για το 2-0.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 26΄ ο Γουΐκαμ, ο οποίος και το «έκλεισε» στο 86΄, ενώ ενδιάμεσα ο Τζακερίνι είχε «γράψει» το 3-0 στο 76ο λεπτό. Αναφορικά με την Κάρντιφ, βρίσκεται πια μόνη στην τελευταία θέση και ο υποβιβασμός φαντάζει μια βεβαιότητα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις