Προθέρμανση με «πεντάρα» για Μπάγερν εν όψει Ρεάλ

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 18:55
UPD:22:43
REUTERS/MICHAEL DALDER
A- A A+

Η Βέρντερ Βρέμης προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Μπάγερν, όμως στο τέλος έφυγε από την «Αλιάνζ Αρένα» με μια… ξεγυρισμένη πεντάρα απέναντι στους πρωταθλητές, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι και ο προπονητής τους, Πεπ Γκουαρντιόλα, τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τίτο Βιλανόβα, ενώ οι παίκτες της Μπάγερν φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (1-0 και 2-1) με τους Γκέμπρε Σελασιέ (10΄) και Χουντ (36΄), αλλά οι Ριμπερί (20΄) και Πιζάρο (57΄) απάντησαν για την Μπάγερν, που έφτασε στο 3-2 πάλι με τον Περουβιανό διεθνή (57΄), ενώ οι Σβαϊνστάιγκερ (61΄) και Ρόμπεν (74΄) έδωσαν εύρος στη νίκη της ομάδας τους.

Εν τω μεταξύ, η Βόλφσμπουργκ έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί, προσωρινά έστω, στην τέταρτη θέση της κατάταξης, η οποία δίνει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του νέου Τσάμπιονς Λιγκ, αφού παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 (3΄, 70΄ Πέρισιτς - 61΄ Μεχμεντί, 83΄ Τερατσίνο) στη Φράιμπουργκ, που ισοφάρισε στο 83΄.

Από εκεί και ύστερα, Χόφενχαϊμ και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έμειναν στο 0-0, ενώ η Μάιντς επιβλήθηκε της Νυρεμβέργης 2-0 (30΄ Οκαζάκι, 44΄ Μόριτς) και η Χέρτα της ουραγού Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ με το ίδιο σκορ, χάρις στα γκολ των Μπρουκς (61΄) και Αλάγκουι (77΄).

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, τέλος, η Λεβερκούζεν προηγήθηκε δύο φορές στην «Μπάι Αρένα» επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ (7΄ Μπέντερ, 35΄ Κάστρο), αλλά οι Βεστφαλοί απάντησαν ισάριθμες, αρχικά με τον Κιρχ στο 29ο και στη συνέχεια με το πέναλτι του Ρόις στο 39ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις