Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για το «στέμμα» στο ΟΑΚΑ

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 12:40
UPD:15:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ο πρωταθλητής είχε γίνει γνωστός εδώ και αρκετό καιρό, απόψε θα αναδειχθεί και ο Κυπελλούχος Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 (20:00, ΟΤΕ Sport 1).

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν στον τελικό του ΟΑΚΑ, με τις δύο λαοφιλείς ομάδες να διεκδικούν την επιστροφή στους τίτλους: ο «Δικέφαλος» μετρά 11 χρόνια ποδοσφαιρικής… ξηρασίας, που άρχισαν μετά από το νικητήριο τελικό με τον Άρη, ενώ οι «πράσινοι» είχαν κάνει νταμπλ το 2010 κι έκτοτε τίποτα.

Ως προς τα αγωνιστικά θέματα των δύο μονομάχων ο Γιώργος Γεωργιάδης, που δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αθανασιάδη, Κατσουράνη, Νάτχο και στον τραυματία Μαντούρο, έχει κατασταλάξει για τη βασική ενδεκάδα στους Γλύκο, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Κάτσε, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδη και η ενδέκατη θέση διεκδικείται από τους Κίτσιου και Νίνη, ενώ στην αποστολή μετέχουν και οι Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλος, Μάρτενς, Πόζογλου, Βούκιτς, Χούσεν, Κουλούρης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου αναζητεί τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μπεργκ στην επίθεση των «πράσινων», έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στους Καρέλη και Πέτριτς. Από εκεί και ύστερα βασικοί θα ξεκινήσουν οι, Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς και Αμπέντ, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Δώνης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις