NBA: Το Ντάλας «λάβωσε» τους Σπερς στην έδρα τους

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 09:43
UPD:09:48
USA Today Sports/Soobum Im

Εντυπωσιακοί οι Μάβερικς, επιβλήθηκαν με 113-92 των Σπερς τους οποίους ισοφάρισαν σε 1-1.

A- A A+

Με εκπλήξεις και ανατροπές συνεχίστηκαν και σήμερα τα πλέι οφ στο ΝΒΑ, στη σημαντικότερη εκ των οποίων το Ντάλας νίκησε μέσα στο Σαν Αντόνιο και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Εντυπωσιακοί οι Μάβερικς, επιβλήθηκαν με 113-92 των Σπερς τους οποίους ισοφάρισαν σε 1-1 και τώρα πια θα παίξουν τους επόμενους δύο αγώνες στην έδρα τους, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου.

Τους «καουμπόηδες» οδήγησαν στην επιτυχία οι Μόντα Έλις με 21 και Σον Μάριον με 20 πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους μοναδικός διακριθείς ήταν ο Μάνου Τζινόμπιλι με 27. Να σημειωθεί ότι το Ντάλας μετρούσε δέκα συνεχείς ήττες από τους Σπερς, αλλά τούς νίκησε την κατάλληλη στιγμή.

Εκτός έδρας νίκη, που όμως ήταν η δεύτερη κατά σειρά, σημείωσε και το Πόρτλαντ στο Χιούστον. Οι Μπλέιζερς επιβλήθηκαν των Ρόκετς 112-105, έφτασαν στο 2-0 και θα έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά στο Όρεγκον, όπου και μεταφέρεται για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Ο ηγέτης του Πόρτλαντ, Λαμάρκους Όλντριτζ, ήταν ασυγκράτητος και σε αυτή την αναμέτρηση, την οποία ολοκλήρωσε με 43 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 μπλοκ. Από την πλευρά του, ο Ντουάιτ Χάουαρντ σταμάτησε στους 32 πόντους (συν 14 ριμπάουντ και 4 κοψίματα), έβαλε μέχρι και τις βολές (6/7) αλλά χωρίς τη βοήθεια του Τζέιμς Χάρντεν (18 πόντοι με 6/19 σουτ, 5 λάθη) οι «ρουκέτες» δεν είχαν τύχη.

Αντίθετα με τους προηγούμενους γηπεδούχους, το Μαϊάμι αξιοποίησε την έδρα του και έφτασε στο 2-0 επικρατώντας, δύσκολα πάντως και πάλι, της Σάρλοτ με 101-97. Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 32 πόντους και 8 ασίστ, ενώ από τους Μπόμπκατς υπέρτερος αναδείχθηκε ο Αλ Τζέφερσον με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Οι Μπόμπκατς θα έχουν πάντως την ευκαιρία στην έδρα τους, όπου και μεταφέρεται η σειρά για τους δύο προσεχείς αγώνες εκκινώντας από εκείνον της Κυριακής στον οποίο η Σάρλοτ θα επιδιώξει να βάλει τέλος στις 17 συνεχείς ήττες που μετρά από τη Χιτ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις