Βρετανία: Συνελήφθη μητέρα για το θάνατο των τριών παιδιών της

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 17:50
UPD:18:07
REUTERS/OLIVIA HARRIS

Κόσμος αφήνει λουλούδια και παιχνίδια έξω από το σπίτι της οικογένειας στο Νιού Μόλντεν, στο νότιο Λονδίνο, όπου βρέθηκαν νεκρά τα τρία παιδιά.

A- A A+

Μια 43χρονη γυναίκα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Λονδίνου με την κατηγορία ότι σκότωσε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της. Τα τρία παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Νιού Μόλντεν, στο νότιο Λονδίνο.

Πρόκειται για δύο δίδυμα αγόρια τριών ετών και ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών. Το μεγαλύτερο αδελφάκι τους, ηλικίας επτά ετών, ήταν καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι γονείς, που κατάγονται από τη Νότια Αφρική, εγκαταστάθηκαν στο Νιού Μόλντεν πριν από έναν χρόνο μαζί με τα τέσσερα μικρά παιδιά τους.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα δηλώσεις κατοίκων στην περιοχή τα παιδιά έπασχαν από μια ανίατη γενετική ασθένεια που περιόριζε το προσδόκιμο ζωής τους.

Οι ίδιοι ανέφερα ότι ο πατέρας εργάζεται στο Σίτι και η μητέρα είχε αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια μιας νταντάς και νοσηλευτικού προσωπικού.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Reuters, BBC

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή