Στις 26 Απριλίου το TEDx University of Piraeus

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 16:52
UPD:16:54

Στόχος της διοργάνωσης είναι να υπάρξει διάδοση νέων ιδεών, οι οποίες είναι ικανές να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δρούμε.

A- A A+

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά «ανοίγει τις πύλες του» το TEDx University of Piraeus, το οποίο πραγματοποιείται στις 26 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Για μία ακόμη φορά στόχος της διοργάνωσης είναι να υπάρξει διάδοση νέων ιδεών, οι οποίες είναι ικανές να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δρούμε.

Έτσι, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης, «ως «Time Voyagers» θα ταξιδέψουμε στο χωροχρόνο των ιδεών. Ανακαλύπτουμε την άρρηκτη σχέση παρελθόντος και μέλλοντος. Πως  μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο μέλλον μαθαίνοντας από τις εμπειρίες του παρελθόντος;».

Οι ομιλητές προέρχονται από τον χώρο της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της τέχνης, της δημοσιογραφίας και του θεάματος, ενώ έκαστος εξ αυτών θα έχει στη διάθεσή του 18 λεπτά.

Παράλληλα θα υπάρχουν happenings, ψυχαγωγία και μουσική, φαγητό, δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις θα είναι μέρος του ολοήμερου ταξιδιού μας στο χρόνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή