Πρωτοβουλία στήριξης Αλ. Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 14:01
UPD:14:45
FOSPHOTOS /Angeliki Panagiotou

Στην ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι χρειάζεται μία μεγάλη ειρηνική, δημοκρατική επανάσταση στην Ευρώπη αλλά και νίκη της Αριστεράς στις ευρωεκλογές, προκειμένου να ανατραπούν οι πολιτικές της λιτότητας.

A- A A+

Στη δημιουργία «Επιτροπής υποστήριξης της υποψηφιότητας Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν», προχωρούν πολίτες και εκπρόσωποι κομμάτων και πολιτικών κινήσεων, προκειμένου να προωθήσουν την υποψηφιότητα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Κομισιόν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή «η κοινή εκτίμηση όσων αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία είναι πως η σημασία και οι συμβολισμοί της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα υπερβαίνουν κατά πολύ τα στενά κομματικά πλαίσια του ΣΥΡΙΖΑ και αποκτούν εθνική διάσταση, ότι υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια της χώρας και έχουν πανευρωπαϊκή δυναμική».

Τονίζουν ότι χρειάζεται μία μεγάλη ειρηνική, δημοκρατική επανάσταση στην Ευρώπη αλλά και νίκη της Αριστεράς στις ευρωεκλογές, προκειμένου να ανατραπούν οι πολιτικές της λιτότητας.

Εξαιτίας των παραπάνω λόγων, υπογραμμίζουν ότι «αποφασίσαμε να εργαστούμε για την ευρύτερη δυνατή υποστήριξη της υποψηφιότητας Τσίπρα. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η σύνθεση της επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και θα γίνει συλλογή υπογραφών με βάση το κείμενο που επισυνάπτεται».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή