Π. Ψωμιάδης: Στόχος η ενότητα της κεντροδεξιάς

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 16:04
UPD:18:08

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., τόνισε για ακόμη μια φορά οτι στο ευρωκοινοβούλιο απαιτούνται πατριωτικές φωνές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι κομπάρσος των εξελίξεων.

A- A A+

Την ενότητα της κεντροδεξιάς έχει σκοπό να στηρίξει ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ από τις Σέρρες όπου βρέθηκε ξεκινώντας την προεκλογική του εκστρατεία ανέφερε ότι θα «πάει σπίτι του μόνο όταν το αποφασίσει ο λαός».

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του ήταν οι εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Σερρών όπου αφού μίλησε για την ανάγκη να μη σιωπήσει η φωνή της γιατί «υπηρετεί εθνικούς στόχους σε παραμεθόριους νομούς όπως οι Σέρρες», συνεχάρη δημοσιογράφους και τεχνικό προσωπικό για τη δουλειά που έχουν κάνει όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη συνεργασία του με τους κυρίους Β. Πολύδωρα, Χρ. Ζώη και Ν. Νικολόπουλο επανέλαβε πως «εμείς παραμένουμε στη γραμμή της ευθύνης, εκφράζουμε την αυθεντική, λαϊκή, πατριωτική κεντροδεξιά».

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., τόνισε για ακόμη μια φορά οτι στο ευρωκοινοβούλιο απαιτούνται πατριωτικές φωνές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι κομπάρσος των εξελίξεων. Τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε στις Βρυξέλλες, μάχη που δεν μπορεί να γίνει με νεροπίστολα».

Ο κ. Ψωμιάδης προχώρισε σε διαχωρισμό του πατριώτη τονίζοντας ότι δεν είμαστε εθνικιστές. Δεν θα μας αφαιρέσει το δικαίωμα αυτό της αγάπης για την πατρίδα η ψευτοκουλτούρα του 2%. Ασφαλώς και μιας και βρισκόμαστε στη Μακεδονία, όλοι πλέον έχουμε καταλάβει πως όταν μιλάς για τη Μακεδονική γη, την τιμημένη αυτή γη, είσαι ξένος και εχθρός για το σύστημα».

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης παρουσίασε τις βασικές αρχές του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., μίλησε για τη συνεργασία που ξεκίνησε με τους κ.κ. Β. Πολύδωρα, Χρ. Ζώη και Ν. Νικολόπουλο ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη με το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ανέφερε ότι «θα μας κρίνει όλους ο λαός, τον κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και η Θύρα 4».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή