Βόλεϊ: Ολυμπιακός-ΑΕΚ «πράξη δεύτερη» στις Γυναίκες

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 09:39
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας έφτασε στην επικράτηση εύκολα την περασμένη Παρασκευή, όμως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα καθώς οι αντίπαλοι εμφανίζονται ισοδύναμοι.

A- A A+

Στο κλειστό του Ρέντη μεταφέρεται σήμερα η μονομαχία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στους τελικούς της Α1 Γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να υποδέχονται την Ένωση (17:00), η οποία προηγείται 1-0 κι ενώ ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας έφτασε στην επικράτηση εύκολα την περασμένη Παρασκευή, όμως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα καθώς οι αντίπαλοι εμφανίζονται ισοδύναμοι και οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν παρακινδυνευμένη, ιδιαίτερα από τη στιγμή κατά την οποία ο Ολυμπιακός μετρά φέτος τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα του επί της ΑΕΚ. 

«Σ΄ αυτούς τους αγώνες παίζει μικρότερο ρόλο η τακτική και μετράει ο αθλητικός εγωισμός των αθλητριών. Στόχος μας είναι να φέρουμε τη σειρά των τελικών στα ίσα κι αυτό θα γίνει με υπομονή και πίστη στο στόχο. Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να το πετύχει και το έχει αποδείξει» είναι η εκτίμηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Νικολάκη.

Από την πλευρά του ο ομόλογός του στις «κιτρινόμαυρες», Μανώλης Ρουμελιώτης, θεωρεί ότι «είναι μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση, ένα καινούργιο παιχνίδι, όπου όλα ξεκινούν από μηδέν. Θέλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, με καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την τακτική μας όσο το δυνατόν καλύτερα και να μπορέσουμε να κάνουμε μία νίκη στο Ρέντη».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις