Επίσκεψη Κ. Μπακογιάννη στη Φθιώτιδα

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 14:45
UPD:14:46

O υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστας Μπακογιάννης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την επικοινωνία του με τους πολίτες και τους θεσμικούς φορείς της Φθιώτιδας συνέχισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος την Κυριακή επισκέφθηκε τη Σπερχειάδα, τη Μακρακώμη, το Γοργοπόταμο και τα Λουτρά της Υπάτης.

Ο κ. Μπακογιάννης στη Σπερχειάδα συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τα επιμέρους ζητήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ στη Μακρακώμη κινήθηκε στο χώρο της εμποροπανήγυρης.

Στο Γοργοπόταμο ο υποψήφιος περιφερειάρχης παραβρέθηκε σε μια ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσαν εκπρόσωποι του πρώην Δήμου και εξέφρασε την επιδίωξή του να υπάρχει συνεργασία και συναίνεση πάνω από κόμματα, για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» τόνισε ότι η πόρτα του γραφείου του  περιφερειάρχη θα είναι ανοικτή, ώστε να έχει ο ίδιος άμεση εικόνα των θεμάτων που χρήζουν αντιμετώπισης.

Στα Λουτρά Υπάτης ο κ. Μπακογιάννης έλαβε μέρος σε μια αναλυτική συζήτηση με εκπροσώπους φορέων της περιοχής, της αυτοδιοίκησης και πολίτες, ενώ διαπιστώνοντας τα σημάδια εγκατάλειψης που εμφανίζουν οι υποδομές του θεραπευτηρίου, επεσήμανε ότι οφείλουν να αναβαθμιστούν, ώστε το υδροθεραπευτήριο να καταστεί ένα από τα καλύτερα του είδους και να προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή