Ισπανία: Άλμα τίτλου από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 22:09
UPD:22:11
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

Το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην πριμέρα ντιβιζιόν έκανε απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Χετάφε και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τέσσερις από τη Μπαρτσελόνα, ενώ απομένουν 5 αγωνιστικής για το φινάλε (33η).

Με τα γκολ του Ντιέγκο Γκοντίν και Ντιέγκο Κόστα (ένα σε κάθε ημίχρονο) οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν στο «Αλφόνσο Πέρεθ» και συνεχίζουν σε φουλ ρυθμούς όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 65΄ λόγω αποβολής του Αλέξις, ενώ ο Ντιέγκο Κόστα αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε, πριν «σφραγίσει» το «τρίποντο» για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν η Σεβίλη απέδειξε ότι το «αφεντικό» της Ανδαλουσίας, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-0 της Μπέτις, χάρις στα γκολ του Γκαμέιρο (30΄πεν. και 82΄), ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε η Βαλένθια επί της Έλτσε με 2-1. Ο Πιάτι στο 22΄ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ο Κορομίνας ισοφάρισε στο 28΄ και στο 61΄ ο Παρέχο χάρισε τους τρεις βαθμούς στις «νυχτερίδες».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις