Περιορισμένη χρήση χημικών στην Ερμού

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:36
UPD:14:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Τα ΜΑΤ επενέβησαν και με τις ασπίδες τους απώθησαν τους συγκεντρωμένους προς το τέρμα του πεζοδρόμου, ωστόσο οι διαδηλωτές δεν έχουν αποχωρήσει.

A- A A+

Περιορισμένη χρήση χημικών έγινε στην Ερμού στο περιθώριο διαδήλωσης εργαζομένων στο εμπόριο που αντιδρούν στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Τα ΜΑΤ επενέβησαν και με τις ασπίδες τους απώθησαν προς το τέρμα του πεζοδρόμου ομάδες ατόμων που νωρίτερα είχαν προκαλέσει εντάσεις. 

Όπως καταγγέλλουν καταναλωτές αλλά και συνδικαλιστές, ολιγάριθμες ομάδες ατόμων εξαπέλυσαν φραστική επίθεση εναντίον όσων κοιτούσαν βιτρίνες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έσπρωξαν πολίτες για να απομακρυνθούν από τα μαγαζιά.

Λόγω των περιστατικών αρκετά καταστήματα κατέβασαν ρολά, αλλά μετά την επέμβαση της Αστυνομίας άνοιξαν ξανά. 

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν παρατηρήθηκε αυξημένη εμπορική κίνηση, παρά την αναστάτωση που είχε προηγηθεί.

NAFTEMPORIKI.GR

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης δήλωσε στο ΑΜΠΕ για το κυριακάτικο άνοιγμα πως η κίνηση είναι αυξημένη και αποδεικνύεται ότι «το πείραμα πέτυχε καθώς αυτή την Κυριακή την είχε ζητήσει το εμπόριο για να είναι ανοικτά τα μαγαζιά».

PHASMA/ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Βλέπουμε ότι οι καταναλωτές, αυτή τη φορά, κρατούν και σακούλες με ψώνια και ακόμη δεν έχει πληρωθεί το Δώρο του Πάσχα...», πρόσθεσε.

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή