Γερμανία: «Φωτιά» στην...ουρά και μάχη για την 4η θέση

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 18:33
UPD:18:36
EPA/ROLF VENNENBERND

Από τις ομάδες που διεκδικούν την έξοδο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η χαμένη ήταν η Γκλάντμπαχ που δεν κατάφερε να περάσει στην έδρα της το εμπόδιο της Στουτγκάρδης.

A- A A+

Η μάχη για το 4ο εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League συνεχίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά το «κυρίως μενού» της 30ης αγωνιστικής, ενώ στην...ουρά Αμβούργο και Στουτγκάρδη δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από τις ομάδες που διεκδικούν την έξοδο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η χαμένη ήταν η Γκλάντμπαχ που δεν κατάφερε να περάσει στην έδρα της το εμπόδιο της Στουτγκάρδης (1-1). Μάλιστα, την παρτίδα έσωσε για τους γηπεδούχους ο Αράνγκο στο 89΄, καθώς οι φιλοξενούμενοι μέχρι τότε κρατούσαν το προβάδισμα χάρις στο γκολ του Ντιντάβι (12΄).

Οι άλλοι δύο διεκδικητές της 4ης θέσης επικράτησαν στην έδρα τους. Η Βόλφσμπουργκ με 4-1 της Νυρεμβέργης, με δύο γκολ του Πέρισιτς κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 8΄ με τον Φέλνερ. Άνετη νίκη πέτυχε και η Μάιντς με 3-0 επί της Βέρντερ Βρέμης, που εξακολουθεί να δίνει αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού, παρά το ότι βρίσκεται σε καλύτερη...μοίρα από το Αμβούργο και τη Στουτγκάρδη.

Στο ντέρμπι...της ουράς, το Ανόβερο επιβλήθηκε με 2-1 του Αμβούργου, που ισοφάρισε με τον Καλχάνογλου στο 48΄ το γκολ του Στιντλ (9΄), αλλά τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Για χάρισε το «τρίποντο» σωτηρίας στους γηπεδούχους.

Σημαντικότατη νίκη στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στα σαλόνια της μπουντεσλίγκα πέτυχε και η Φράιμπουργκ με 2-0 επί της ουραγού, Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ, χάρις στο αυτογκόλ του Βράνσιτς (8΄) και του Σούστερ στο 48΄.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις