Αντ. Σαμαράς: Προτεραιότητα η υπέρβαση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 15:12
UPD:15:37
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε φόρουμ για νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμους τομείς στο ξενοδοχείο "Χίλτον".

A- A A+

Η υπέρβαση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα είναι προτεραιότητα, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε φόρουμ με νέους επιχειρηματίες, στο οποίο συμμετέχει μαζί με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

«Οραματιζόμαστε μια Ελλαδα που στα επόμενα της βήματα, της ανάπτυξης, θα δείξει, αυτό που είναι το μεγάλο ζητουμενο: η εξωστρεεια η καινοτομία και η έμφαση στην εμπορευτικότητα των αγαθών και των υπηρεσιών της» είπε.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως η νέα αυτή η Ελλάδα χρειάζεται πρόσωπα με νέες ιδέες, ενώ επισημανε πως έχει γίνει μεγαλη εργασία, με τεράστιες θυσίες για να φτιάξουμε μια κοινωνία που θα παράγει.

Ο Πρωθυγός πρόσθεσε πως η χώρα μας διαθέτει έμψυχο δυναμικο πολύ μεγάλης ακτινοβολίας και εμβέλειας, θα μπορουσε να γίνει κέντρο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στο πλαίσιο αυτό, χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον των start ups και υπογράμμισε πως η εποχή που μια οικονονμία στηριζόταν μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις ή στο κράτος είναι παρελθόν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή