Διαψεύδονται τα περί ειδυλλίου Ντελόν - Τριερβελέρ

Παραδέχθηκε ότι συνέφαγαν στις 2 Απριλίου
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 14:10
UPD:14/04/2014 15:34
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
A- A A+

Ο μεγάλος 78χρονος Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό VSD, διέψευσε ότι διατηρεί σχέση με την πρώην σύντροφο του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, παραδεχόμενος ότι συνέφαγε πρόσφατα μαζί της.

Στις 2 Απριλίου, ο κ. Ντελόν και η κ. Τριερβελέρ γευμάτισαν μαζί στο εστιατόριο Berkeley στο Παρίσι.

Επρόκειτο για ένα τετ α τετ το οποίο, όπως σχολιάζει το περιοδικό Closer, συνέπεσε με την «ενθρόνιση» της Σεγκολέν Ρουαγιάλ στην γαλλική κυβέρνηση από τον πρώην σύντροφό της και πρόεδρο κ. Ολάντ.

«Μολονότι πιαθανόν να σας απογοητεύω, δεν συνέβη τίποτε μεταξύ μας! Είναι αλήθεια ότι συγκινήθηκα από αυτό το οποίο βίωνε εκείνη, ωστόσο αρνούμαι την ύπαρξη, μεταξύ μας, οποιουδήποτε άλλου δεσμού», σημείωσε ο Αλέν Ντελόν.

Τόνισε ακόμη ότι του έκανε εντύπωση ο «βίαιος» τρόπος με τον οποίο ο Γάλλος πρόεδρος εγκατέλειψε την Βαλερί Τριερβελέρ, θεωρώντας το όλο σκηνικό «αλαζονική συμπεριφορά».

«Της τηλεφώνησα καθώς ήθελα να της ανυψώσω το ηθικό», πρόσθεσε ο βετεράνος ηθοποιός, υπογραμμίζοντας ότι μετά το γεύμα τους απλώς την συνόδευσε στο αυτοκίνητό της.

Η κ. Τριερβελέρ, σύμφωνα με τον κ. Ντελόν, του ζήτησε να αναλάβει από εδώ και στο εξής προσωπικά τις συνεντεύξεις του στο περιοδικό Paris Match, για το οποίο εργάζεται, πράγμα που ο 78χρονος ηθοποιός δέχθηκε με χαρά.

REUTERS/BENOIT TESSIER

Σε ερώτηση, τέλος, για την κατάσταση της πρώην συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, ο Γάλλος σταρ του κινηματογράφου περιορίστηκε να δηλώσει ότι πρόκειται για μια γυναίκα έξυπνη και με ισχυρή προσωπικότητα, οπότε ήταν λογικό να πληγωθεί σοβαρά, ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να αναλαμβάνει δυνάμεις λόγω της μαχητικής πλευράς του χαρακτήρα της.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή