Τζ.Μαρτίνεζ: «Η Ελλάδα έχει πολύ καλή τακτική»

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 11:01
UPD:11:06
EPA/ESTELA SILVA

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνεζ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA παραχώρησε ο Κολομβιανός επιθετικός της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνεζ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, εκ των αντιπάλων της εθνικής ομάδας της πατρίδας του στα τελικά του Μουντιάλ 2014.

Ο στράικερ των «δράκων» ρωτήθηκε για την πορεία της αποθεραπείας του Ρανταμέλ Φαλκάο και δεν έκρυψε τη σιγουριά ότι ο σταρ της Μονακό θα είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού: «Επικοινώσα μαζί του αρκετές φορές, μετά την επέμβαση που έκανε. Ο τραυματισμός του ήταν σοκ για όλους μας, αλλά το ενθαρρυντικό ήταν ότι η διάγνωση έγινε άμεσα και αντιμετωπίστηκε με το χειρουργείο. Πάει πολύ καλά, δουλεύει σκληρά και είμαι βέβαιος ότι θα είναι μαζί μας στη Βραζιλία».

Σε ερώτηση που του έγινε για τις ομάδες του ομίλου, που εκτός της Ελλάδας είναι και οι Ακτή Αλεφαντοστού, Ιαπωνία, ο Μαρτίνεζ είπε: «Νομίζω ότι το γκρουπ είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα του Μουντιάλ. Η Ακτή Ελεφαντοστού διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, με ποιότητα, η Ιαπωνία έχει συνεχείς παρουσίες σε Παγκόσμια Κύπελλα και οι παίκτες της τρέχουν ασταμάτητα στο γήπεδο και η Ελλάδα από τακτικής άποψης παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Είναι ομάδα ικανή για όλα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις