Σύλλογος Εργαζομένων ΤτΕ: Άναδρη ενέργεια η τρομοκρατική επίθεση

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 15:46
UPD:15:57
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS
A- A A+

Την απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας έξω από την ΤτΕ εκφράζει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος (ΣΥΤΕ), χαρακτηρίζοντάς την ως «άνανδρη ενέργεια».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΤΕ στόχος αυτής της ενέργειας ήταν να πληγεί το αίσθημα ασφάλειας των εργαζομένων στην ΤτΕ και να «επηρεάσει μέσω του εκφοβισμού το έργο τους και να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση, σημαντικό βάρος της οποίας έχει επωμιστεί και η Τράπεζα της Ελλάδος».

Παράλληλα ξεκαθαρίζεται ότι ο ΣΥΤΕ «βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης προκειμένου να διασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η επάνοδος των συναδέλφων που εργάζονται στο κτίριο της οδού Αμερικής θα γίνει με τις πιο ασφαλείς προϋποθέσεις».

Καταλήγοντας οι εργαζόμενοι στην ΤτΕ υπογραμμίζουν ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που η ΤτΕ γίνεται στόχος. Στις 17 Ιανουαρίου 2014 εστάλησαν σφαίρες στο γραφείο του Διοικητή Γ. Προβόπουλου και στα τέλη του 2011 πραγματοποιήθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στην οικία του Διευθυντή Εποπτείας Ι. Γούσιου».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή