Πρόστιμο σε Αναστασίου και Χάβο, έμεινε η ποινή του Στοχ

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 15:42
UPD:15:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου τιμωρήθηκε για για τα σχόλιά του μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με πρόστιμο 4.000 ευρώ και υποχρέωση ανάκλησης δηλώσεων εντός 20 ημερών τιμώρησε η Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τον Γιάννη Αναστασίου, για τα σχόλια του Έλληνα τεχνικού μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, ενώ με το ίδιο πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αμετάβλητη παρέμεινε η ποινή του Μίροσλαβ Στοχ, που είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για την αποβολή στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβάκος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς της Μεγάλης Τετάρτης με τους «ερυθρόλευκους».

Ακόμη, η επιτροπή εφέσεων τιμώρησε με αποκλεισμό 15 ημερών και πρόστιμο 2.500 ευρώ τον Μάκη Χάβο, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, που πρωτοδίκως είχε τιμωρηθεί με επίπληξη από την πρωτοβάθμια επιτροπή της Λίγκας, δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, ενώ ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΠΑΕ.

Ίδια ποινή (αποκλεισμός 15 ημερών και πρόστιμο 2.500 ευρώ) επιβλήθηκε και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πρωτοδίκως ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό δέκα ημερών.

Και στις δύο περιπτώσεις είχε ασκηθεί έφεση κατά των πρωτόδικων αποφάσεων από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Τέλος, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξη Κούγια, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και πρόστιμο 900 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις