Βρετανία: Επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες από τα Εμιράτα με σφυρί

Η μία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 19:33
UPD:19:43
REUTERS/STEFAN WERMUTH

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, ο ύποπτος εισέβαλε στο δωμάτιο, που βρισκόταν στον έβδομο όροφο του Cumberland, ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων στην περιοχή Μαρμπλ Αρτς στο κέντρο του Λονδίνου, όπου οι τρεις γυναίκες, με καταγωγή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κοιμούνταν (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Τρεις γυναίκες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ηλικίας περίπου 30 ετών, δέχθηκαν επίθεση με σφυρί γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου από άνδρα που τις αιφνιδίασε ενώ κοιμούνταν, ανέφερε η βρετανική αστυνομία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, ο ύποπτος εισέβαλε στο δωμάτιο, που βρισκόταν στον έβδομο όροφο του Cumberland, ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων στην περιοχή Μαρμπλ Αρτς στο κέντρο του Λονδίνου, όπου οι τρεις γυναίκες, με καταγωγή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κοιμούνταν.

«Στη συνέχεια κάποια από τις ενοίκους του δωματίου φαίνεται πως αιφνιδίασε τον άνδρα. Εκείνος λοιπόν χτύπησε τις γυναίκες με σφυρί που βρήκε μέσα στο δωμάτιο», περιέγραψαν οι ερευνητές.

«Το μένος αυτής της επίθεσης είναι ασυνήθιστο. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω στα άτομα τα οποία βρίσκονταν μέσα στο ξενοδοχείο και γύρω από αυτό μεταξύ 1- 2 το πρωί», τόνισε ο Άντι Τσάλμερς, επικεφαλής ερευνητής της αστυνομίας.

«Τα τρία θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας των ασθενοφόρων. Έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Η κατάσταση της υγείας μιας εκ των γυναικών είναι κρίσιμη. Οι άλλες δύο έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα αλλά η ζωή τους δε βρίσκεται σε κίνδυνο, εξήγησαν μέλη του προσωπικού πρώτων βοηθειών.

Τρία παιδιά, που βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο τη στιγμή της επίθεσης, δεν έχουν τραυματιστεί, υπογράμμισε, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, η αστυνομία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή