Ντ. Μπακογιάννη: Καμία σχέση η ΝΔ με τη λογική Μπαλτάκου

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 14:00
UPD:14:00
EUROKINISSI/EUROKINISSI

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Δεν ενστερνίζεται η Νέα Δημοκρατία τη λογική του κ. Μπαλτάκου, ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Βήμα Fm η βουλευτής του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν αποτελεί συνομιλητή της Χρυσής Αυγής, καθώς και ότι ο κ. Κασιδιάρης δεν μπορεί να εκβιάσει το πολιτικό σύστημα, συμπληρώνοντας πως η ελληνική Δικαιοσύνη είναι πυλώνας σταθερότητας για τη χώρα και δεν μπορεί κανένας παρακρατικός να τη θέσει υπό αμφισβήτηση.

Σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Κρανιδιώτη στις ευρωεκλογές, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι εκτιμά πως ο ίδιος θα δηλώσει ότι δέχεται καθαρά τις αξίες και της αρχές του κόμματος, οι οποίες είναι πατριωτικές, αλλά όχι ξενοφοβικές, στα πλαίσιο της σύγχρονης ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

Αναφορικά με τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ν.Δ. περί ακροδεξιάς έκφρασης, η βουλευτής τόνισε πως δεν είναι σε θέση η αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει υποδείξεις για τη σύσταση του ψηφοδελτίου.

Η κ. Μπακογιάννη συνέχισε, λέγοντας ότι  είναι μείζον ζήτημα η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, ενώ πρόσθεσε πως  πρέπει να στηριχθεί η μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα για να αντιμετωπιστεί η ανεργία και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να υπάρξουν αποφάσεις, που θα τονώσουν την οικονομία.

Επιπλέον, η βουλευτής Αθήνας εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα αντέξει, καθώς υπάρχει στη Βουλή μια καθαρή ευρωπαϊκή πλειοψηφία.

Κλείνοντας, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως δεν τίθεται θέμα σχετικά με ενδεχόμενη δική της υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή, ενώ σχετικά με τη θέση Επιτρόπου επισήμανε πως δεν εξαρτάται από εκείνη, διότι υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή