Ισπανία: Έχασε την ευκαιρία η Βαγιαδολίδ

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 23:50
UPD:07/04/2014 00:03
EPA/Julio Munoz

Όνειρα για Τσάμπιονς Λιγκ κάνουν στη Σεβίλη, μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Εσπανιόλ στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν.

A- A A+

Την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη έχασε απόψε η Βαγιαδολίδ, που παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην αδιάφορη Βαλένθια, για την 32η αγωνστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ με το βαθμό που πήρε έφτασε τους 31, όσους έχει και η Χετάφε, με την οποία μοιράζεται την 18η θέση. 

Όνειρα για Τσάμπιονς Λιγκ κάνουν στη Σεβίλη, μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Εσπανιόλ στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν. Οι Ανδαλουσιάνοι με το «τρίποντο» αυτό παρέμειναν στην 5η θέση που οδηγεί στο Europa League. Ξέφυγαν με 3 βαθμούς από τη Σοσιεδάδ, ενώ πλησίασαν στο -3 από την τέταρτη Μπιλμπάο, που αύριο θα έχει δύσκολη αποστολή στο «Θιουτάτ Ντε Βαλένθια» κόντρα στη δυνατή Λεβάντε. 

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι προηγήθηκε 2-0 με τους Μ’ Μπία στο 18’ και Γκαμεϊρο στο 44’, ωστόσο, στο 47΄ το συγκρότημα της Βαρκελόνης ξαναμπήκε στο ματς με το πέναλτι του Σέρχιο Γκαρσία (2-1). Και πάλι, όμως, ο Γκαμέιρο στο 84’ έκανε το 3-1 δίνοντας τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων, ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη ο Ράκιτιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με γκολ του Μποάκιε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ελτσε επικράτησε 1-0 της Χετάφε στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» κι έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, καθώς απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από τις τρεις τελευταίες θέσεις, 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν στην πριμέρα ντιβιζιόν.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις