Ιταλία: Κυνηγάει το «θαύμα» η Ρόμα

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 18:01
UPD:18:08
EPA/GIUSEPPE UNGARI

Ο παίκτης της Κάλιαρι Αντρέα Κοσού (δεξιά) και ο παίκτης της Ρόμα Μιραλέμ Πιάνιτς (αριστερά) σε φάση από τον αγώνα.

A- A A+

Στο -5 από την κορυφή (η Γιουβέντους παίζει αύριο με τη Λιβόρνο) βρίσκεται η Ρόμα, έξι...στροφές πριν το φινάλε της Serie A (32η αγωνιστική), μετά το εκτός έδρας 3-1 επί της Κάλιαρι. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «Ρωμαίων» ήταν ο Ματίας Ντέστρο που πέτυχε χατ τρικ (32΄, 56΄, 74΄), ενώ για τους γηπεδούχους ο Πινίγια μείωσε στο 90΄ με πέναλτι. Ο Βασίλης Τοροσίδης μπήκε αλλαγή αντί του Ρομανιόλι στο 46΄.

Με δύο γκολ του Νικολά Σανσόνε η Σασουόλο απέδρασε από το Μπέργκαμο με 2-0 επί της Αταλάντα και διατήρησε ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία. 

Μέχρι το 80΄ η Τορίνιο βρισκόταν πίσω στο σκορ από την ουραγό Κατάνια με 1-0 από το γκολ του Μπεργκέσιο, ωστόσο, μέσα σε 4 λεπτά, η «γκρανάτα» έφερε τα πάνω κάτω και με τα γκολ των Φάρνερουντ, Ιμόμπιλε, έφυγε νικήτρια με 2-1.

Η Φιορεντίνα δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά επιβλήθηκε με 2-1 της Ουντινέζε στο «Αρτέμιο Φράνκι». Ο Κουαντράντο στο 25΄ και ο Ροντρίγκες με πέναλτι στο 72΄ έβαλαν μπροστά τους «βιόλα» με 2-0, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 82΄ ο Φερνάντες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις