Γ. Μπαρτζώκας: «Δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 23:46
UPD:23:48
EPA/TOLGA BOZOGLU

«Ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι διότι από χθες γνωρίζαμε ότι είχαμε προκριθεί στα προημιτελικά. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη επί της Αναντολού Εφές έμεινε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι διότι από χθες γνωρίζαμε ότι είχαμε προκριθεί στα προημιτελικά. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω τους παίκτες. Είχαμε τον έλεγχο στο ρυθμό και στο σκορ και φτάσαμε στη νίκη. Στο τέλος αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Βαγγέλη Αγγέλου και στην Αναντολού Εφές».

Αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό, που θα κρίνει τις θέσεις που θα μπουν οι δύο ομάδες στα πλέι οφ, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι΄ αυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις