Αλβέρτης: «Δεν είμαστε σε θέση να έχουμε προτίμηση στον αντίπαλο»

Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 00:58
UPD:01:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Στη μεγάλη ενίσχυση που λαμβάνει από το φίλαθλο κοινό του ο Παναθηναϊκός εστίασε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τη Μάλαγα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αν και με μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, οι «πράσινοι» μπορούν την ανατροπή.

«Αυτό που έπρεπε να κάνουμε σήμερα το κάναμε. Είχαμε πίεση, αλλά παίξαμε καλά αμυντικά. Επιθετικά είχαμε νεκρά διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Ο κόσμος δεν έλειψε ποτέ. Όταν η ομάδα τον έχει ανάγκη όπως τον είχε σήμερα. Ομάδα και κόσμος είναι ένα και προχωράει. Μέχρι να φτάσουμε εκεί που πρέπει» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς και εάν έχει προτίμηση για τον αντίπαλο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Ρεάλ), απάντησε: «Δεν είμαστε σε θέση να έχουμε προτίμηση. Θα κυνηγάμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και θα δούμε που θα πάμε. Θα παίξουμε με μία από τις δύο ομάδες που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία και απλά περιμένουμε».

Ερωτηθείς για τη δουλειά που έχει επιτελέσει στο διάστημα που οδηγεί τους «πράσινους» είπε: «Θεωρητικά είναι εύκολα κάποια πράγματα, ενώ μέσα στο γήπεδο χρειάζονται ώρες δουλειάς. Μιλάω για την επίθεση. Δουλεύουμε πράγματα και θέλουμε χρόνο για να βγάλουμε πράγματα και παράλληλα να διατηρήσουμε την αμυντική ταυτότητα».

  • Αρνητική, όπως άλλωστε και αναμενόταν, ήταν η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο αίτημα του Παναθηναϊκού για τη χορήγηση 2.000 εισιτηρίων και 25 προσκλήσεων VIP για τον αγώνα στο ΣΕΦ την ερχόμενη εβδομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις