Στ. Θεοδωράκης: Να ζητήσει συγνώμη ο πρωθυπουργός για τον Μπαλτάκο

Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 22:58
UPD:23:01
EUROKINISSI/KATΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών είπε πως μαρτυρούν πόσο ανίκανο και φαύλο είναι το παλιό πολιτικό σύστημα (φωτ.αρχείου).

A- A A+

Ο πρωθυπουργός πρέπει να ζητήσει συγνώμη από την ελληνική κοινωνία για την υπόθεση Μπαλτάκου δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Λάρισα  ο οποίος συνομίλησε με πολίτες για το «Ποτάμι» αλλά και τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις ενόψει και των ευρωεκλογών.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών είπε πως μαρτυρούν πόσο ανίκανο και φαύλο είναι το παλιό πολιτικό σύστημα.

«Κάποιοι μαλώνουν αν ο Μπαλτάκος είναι πολύ ακροδεξιός ή λίγο ακροδεξιός» είπε και έκανε σχολίασε το βίντεο με τον κ. Μπαλτάκο κάνοντας λόγο για έναν ανθρώπο που τρέμει απέναντι στον Κασιδιάρη, που δίνει εξηγήσεις σαν σχολιαρόπαιδο, που καρφώνει ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να σωθεί.

«Αυτό ήταν το δεξί έστω το ακροδεξιό χέρι του κυρίου Σαμαρά;  Αυτός συμβουλεύει δυο χρόνια τώρα τον Πρωθυπουργό; Αυτός αποφάσιζε για την λειτουργία του Υπουργικού Συμβουλίου; Σε ποιες αποφάσεις αλήθεια συμμετείχε;» διερωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης και υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει γνωστό μέχρι ποιου σημείου είχε εμπλοκή στις αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Πρέπει να βγει ο Πρωθυπουργός και να ζητήσει συγγνώμη από την ελληνική κοινωνία. Η ευθύνη για την παρουσία του Μπαλτάκου σε αυτή τη θέση είναι αποκλειστικά δική του. Αυτός τον επέλεξε. Δεν είναι βουλευτής για να ρίχνουμε τις ευθύνες στον κόσμο που τον ψήφισε. Δεν είναι συνεργαζόμενη προσωπικότητα. Είναι ο δικός του άνθρωπος. Εξηγήσεις λοιπόν» είπε.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Μαΐου, ο Στ. Θεοδωράκης, επεσήμανε ότι είναι ανάγκη η χώρα μας να εκπροσωπηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ανθρώπους που θα αποκαταστήσουν το κύρος της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και θα συμβάλλουν στην πορεία προς μια δίκαιη Ευρώπη.

Θέλουμε, τόνισε, μια δυνατή Ελλάδα σε μια δίκαιη Ευρώπη. Ενώ σχολίασε ότι η αποδοχή του κόσμου στο «Ποτάμι» είναι απρόσμενα ικανοποιητική.

Αναφορικά με το ευρωψηφοδέλτιο ο Στ. Θεοδωράκης τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις ονομάτων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή