Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο ο Λ. Γρηγοράκος

Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 20:53
UPD:21:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος ανέφερε «Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται σήμερα δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να διεξαχθούν εθνικές εκλογές τον Μάιο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής.

«Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται σήμερα δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές» ανέφερε ο κ.Γρηγοράκος στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νομοσχέδιο που αφορά στις ευρωεκλογές.

Μάλιστα απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα δεχτούν την πρόταση σας για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για να διαλευκανθεί η υπόθεση με τον κύριο Μπαλτάκο και να δούμε αν η κυβέρνηση αντέχει να πάει σε τριπλές εκλογές».

Επισημαίνεται ότι στο άρθρο 9 του νομοσχεδίου υπάρχει ρύθμιση προκειμένου να υπάρξει τεχνική προετοιμασία για το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή