Πλήρης κάλυψη στον υφυπουργό Αθλητισμού από τον κ. Αντώναρο

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2004 14:16
A- A A+

Πλήρη κάλυψη στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, παρείχε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει κανονικά στις προτάσεις της και στις τροπολογίες που έχει καταθέσει στη Βουλή για τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής της διοίκησης της ΕΠΟ, αλλά και για την ΕΟΕ.

Οπως σημείωσε ο κ. Αντώναρος, οι τροπολογίες αλλάζουν φωτογραφικές διατάξεις που μετέτρεπαν τις Ομοσπονδίες σε κλειστά κλάμπ ολίγων και διευρύνουν τη συμμετοχική δημοκρατία.

Σε ερώτηση σχετικά με τις αντιδράσεις της ΔΟΕ και της ΦΙΦΑ για τις αλλαγές που προωθεί το αθλητικό νομοσχέδιο, ο κ. Αντώναρος είπε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει επιστολή του κ. Ρόγκ για το θέμα, υπογράμμισε ωστόσο πως η ελληνική πολιτεία σέβεται και τιμά τις υποχρεώσεις της, αλλά λειτουργεί συντεταγμένα.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε υποθετικό το ερώτημα για το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων -όπως προειδοποίησε χθες στη Βουλή ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρέας Φούρας- ενώ απέφυγε να σχολιάσει την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος ζήτησε των απόσυρση των διατάξεων που δεν συνάδουν με τις επιταγές της ΦΙΦΑ και της ΔΟΕ, σημειώνοντας ότι οι βουλευτές είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τη γνώμη τους.

Ο κ. Αντώναρος συνέστησε υπομονή για το θέμα τονίζοντας «περιμένετε τη συζήτηση στη Βουλή που είναι σε εξέλιξη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή