Η Lenovo λανσάρει νέα μοντέλα tablets

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 15:02
REUTERS/BOBBY YIP

Όλα τα νέα μοντέλα της Lenovo θα είναι διαθέσιμα από το δεύτερο τρίμηνο του έτους, σε τιμές από 120 έως 205 ευρώ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η Lenovo ανακοίνωσε τέσσερα νέα μοντέλα tablets τα οποία απαρτίζουν τη νέα A series. Πρόκειται για τα A7-30, A7-50, A8-50 και A10-70 τα οποία θα «τρέχουν» το λειτουργικό σύστημα Android, με τον αριθμό δίπλα από το A σε κάθε μοντέλο να υποδηλώνει το μέγεθος της οθόνης.

Το μεγαλύτερων διαστάσεων μοντέλο είναι το A10-70, με οθόνη διαγωνίου 10,1 ιντσών η οποία χαρακτηρίζεται από τη Lenovo «wide HD». Στα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής ξεχωρίζουν τα διπλά εμπρόσθια ηχεία με υποστήριξη Dolby και ο τετραπύρηνος επεξεργαστής. Η συγκεκριμένη ταμπλέτα χαρακτηρίζεται από την κατασκευάστρια εταιρεία σαν ένα «φορητό σύστημα Home Theater».

Το μοντέλο Α8, παίρνει τον χαρακτηρισμό «οικιακή ψυχαγωγία εν κινήσει» και διαθέτει οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών ποιότητας High Definition, ήχο ποιότητας Dolby και τετραπύρηνο επεξεργαστή.

Τη σειρά κλείνουν τα A7-50 και A7-30, αμφότερα με οθόνη διαγωνίου επτά ιντσών. Το A7-50 είναι το μοντέλο που θα διαθέτει τα πλουσιότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη υψηλότερης ανάλυσης, επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων και δυνατότητα διασύνδεσης μέσω δικτύων 3G.

Όλα τα νέα μοντέλα της Lenovo θα είναι διαθέσιμα από το δεύτερο τρίμηνο του έτους, σε τιμές από 120 έως 205 ευρώ.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς