Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι συμπληρωματικές απολογίες Γ. Ρουπακιά - Γ. Καζαντζόγλου

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 12:53
UPD:12:57
ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Ο Γιώργος Ρουπακιάς (φωτογραφία αρχείου) θα δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις τόσο για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, όσο και για κατηγορίες που σχετίζονται με την εν ψυχρώ δολοφονία στο Κερατσίνι.

A- A A+

Νέα στοιχεία που συνέλεξαν οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου οδήγησαν τις δικαστικούς λειτουργούς να καλέσουν εκ νέου σε απολογία τους Γιώργο Ρουπακιά και Γιάννη Καζαντζόγλου για την υπόθεση της δολοφονίας του μουσικού Παύλου Φύσσα.

Οι δύο κατηγορούμενοι,  οι οποίοι είχαν κληθεί σήμερα σε απολογία και πήραν προθεσμία για τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη, θα δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις τόσο για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, όσο και για κατηγορίες που σχετίζονται με την εν ψυχρώ δολοφονία στο Κερατσίνι.

Προφυλακιστέος ο επικεφαλής της Τοπικής της Χρυσής Αυτής στην Ιεράπετρα

Την ίδια ώρα, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυτής στην Ιεράπετρα, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για την υπόθεση επίθεσης μελών της οργάνωσης σε βάρος Πακιστανών εργατών σε ελαιουργείο της περιοχής τον Φεβρουάριο του 2013, υπόθεση για την οποία έχει απαγγελθεί κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Για το ίδιο περιστατικό αντιμετωπίζουν κατηγορίες άλλα τρία μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία μετά τις απολογίες τους στις δύο ανακρίτριες αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.

newsroom  naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή