NBA: Επιμένουν οι Ουόριορς, στα πλέι οφ οι Νετς

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 11:06
UPD:11:11
USA Today Sports/Kevin Jairaj

Οι Ουόριορς επικράτησαν με ένα από τα συνήθη «μεγάλα» σουτ του ηγέτη τους Στίβεν Κάρι, ένα δέκατο του δευτερόλεπτου πριν το τέλος.

A- A A+

Απίστευτη νίκη στην παράταση, με 122-120, σημείωσε το Γκόλντεν Στέιτ μέσα στο Ντάλας επί των Μάβερικς και διατήρησε τις ελπίδες για κατάληψη της πέμπτης θέσης στη δυτική περιφέρεια με τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Οι Ουόριορς επικράτησαν με ένα από τα συνήθη «μεγάλα» σουτ του ηγέτη τους Στίβεν Κάρι, ένα δέκατο του δευτερόλεπτου πριν το τέλος. Ο «ιθύνων νους» των «πολεμιστών» μέτρησε συνολικά 23 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε άλλους 27 και ο Ντιρκ Νοβίτσκι είχε 33 (και 11 ριμπάουντ) για τους Μάβερικς. 

Οι Νετς εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση στα πλέι οφ επικρατώντας 105-96 του Χιούστον στο Μπρούκλιν, με 32 πόντους του Τζο Τζόνσον, ενώ στο Λ.Α. η μεγάλη εμφάνιση του Νικ Γιανγκ (40 πόντοι) πήγε χαμένη, αφού οι Λέικερς δεν ήταν σε θέση να κοιτάξουν κατάματα το Πόρτλαντ κι ως εκ τούτου ηττήθηκαν με 124-112.

Για τους Μπλέιζερς, που φαίνεται ότι έχουν «καπαρώσει» την πέμπτη θέση στη Δύση και συνήλθαν μετά από μια περίοδο κάμψης, ο Ντέμιαν Λίλαρντ σκόραρε 34 πόντους, ενώ ο Λαμάρκους Όλντριτζ πρόσθεσε άλλους 31 και 15 ριμπάουντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις