Βόλεϊ: Ημέρα ημιτελικών στην Α1 Γυναικών

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 10:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.
A- A A+

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών, καθώς σήμερα ξεκινούν οι ημιτελικοί που θα αναδείξουν το ζευγάρι το οποίο θα διεκδικήσει το φετινό τίτλο, με φαβορί τους περυσινούς φιναλίστ Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες, η Ένωση που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο και έχει πλεονέκτημα έδρας σε όλη τη σειρά των πλέι οφ ξεκινάει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (21:00), ενώ οι πρωταθλήτριες «ερυθρόλευκες» θα παίξουν με τα Βριλήσσια (16:30).

Η Αλεξάνδρα Κρουκ, η συμμετοχή της οποίας ήταν αμφίβολη στην ΑΕΚ, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μανώλη Ρουμελιώτη. Από την πλευρά τους, οι «πράσινες» του Γιώργου Ρούσση δεν κατεβαίνουν για να χάσουν αλλά για να δυσκολέψουν όσο μπορούν τις «κιτρινόμαυρες» και να διεκδικήσουν συμμετοχή στον τελικό.

Τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω την επιτυχία στην Πύλο και να συγκεντρωθεί στο βασικό στόχο, που είναι η υπεράσπιση του τίτλου. Για να τα καταφέρει όμως, θα πρέπει να ξεπεράσει την αντίσταση της ομάδας των βορείων προαστίων, απέναντι στην οποία οι «ερυθρόλευκες» του Γιάννη Νικολάκη γνώρισαν την πρώτη από τις δύο φετινές ήττες στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις