Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2004 07:00
A- A A+

Πιθανές σποραδικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως μετά το μεσημέρι, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά μέτριοι και τοπικά ισχυροί και στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθνόν να σημειωθούν σποραδικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοικτά του Ιονίου ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που πρόσκαιρα στα βόρεια θα είναι αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη, η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στις βορειότερες περιοχές, η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Για αύριο Παρασκευή, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που στα ανατολικά και νότια θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στην Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή